Köpte en present till pappa

Pappa fyllde år den 17:e oktober och jag överraskade honom med en fint present som jag vet att han önskat sig en längre tid. Han har under nästan 12 månader klagat på bilens helljus och har velat ha nya extraljus och nu såg jag äntligen ett tillfälle att köpa honom en fin present som han verkligen har ett stort behov utav. Extraljus på marknaden är rätt dyra och inte så snygga, då dom förstör bilens utseende i hög grad. Därför tänkte jag att det vore smart att köpa en ramp som är betydligt mer diskret och stilrent utseendemässigt sätt.

Led ramp på Volvon blev snyggt

Efter att ha funderat en längre tid vilket extraljus som jag skulle välja så föll valet på en led ramp från återförsäljaren Ljusgiganten som har ett väldigt bra sortiment av led belysning till både fordon och maskin. Led rampen var en 120W ramp som gav 8800 lumen och var IP67-klassat. Det fantastiska med denna ramp var att den var lätt böjd vilket underlättade monteringen betydligt. Pappa blev överraskad av ljuset och gillade framförallt att denna led ramp lyste upp väggrenen väldigt effektivt. Pappa har en Volvo 740 som lackerats om i svart färg vilket passade perfekt med den svarta rampen. Ljusgiganten hade led rampen på kampanj vilket gjorde att jag sparade nästan 500 riksdaler, inte dåligt! Jag funderar ett tag på att handla en Rigid ramp men tyckte denna var alltför dyr. Om ni ändå är nyfikna på att veta mer om Rigid så kan ni besöka Rigid.nu.

Tips till dig som letar efter en ljusramp är att helst handla en böjd sådan då dom följer bilens estetiska linje vilket gör att slutresultatet blir snyggare!